Smörgåstårta med tonfisk

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

Kan bara säga mums......4 st som inte tycker om tonfisk gillade denna (talade om va det va i efteråt).

Ingredienser

  • 1 pkt Polarbröd
  • 2 burkar 170 g tonfisk i vatten
  • 1 gul lök
  • 2 dl grädde
  • 225 g majonnäs
  • 10 blad isbergssallad
  • 2 tomater
  • 1 gurka
  • Instruktioner

    1. Hacka den gula löken fint, blanda i tonfisk, grädde och orginal majonnäsen till en smet.
    2. Häll på blandningen mellan bröden och låt stå ett dygn i kylskåpet ( den blir krämig & god )
    3. Dagen efter så dekorera med isbergssallad, gurka och tomater.
    4. Smaklig måltid snabbt, gott, enkelt

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    AggeWi 19 januari 2011

    Smörgåstårtan är enkel att göra och jättegod. Jag brukar täcka med ett ytterst tunnt lager av t ex räkost för att få ägg och annat att fastna.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben