En rask version, men fortfarande med det bästa från en ”riktig” cheesecake – knaprigt, krämigt och friskt.
Endast 219 kcal per portion.
Ingredienser
1 förpackning fryst frukt- och bärblandning (Ica, 250 g)
1 kesella vanilj
1 citron, gärna ekologisk
6 biscottiskorpor
Instruktioner
- Ta fram och halvtina frukt och bärblandningen 30 min före servering, eller tina försiktigt i mikro. Det är godast om det fortfarande är lite fruset vid servering!
- Skrubba citronen och finriv hälften av skalet. Blanda det i kesellan.
- Krossa skorporna, exempelvis genom att lägga dem i en ren kökshandduk eller påse och banka med en mortel eller liknande.
- Varva smulor, kesella och frukt- och bärblandning i portionsskålar eller glas. Mums!
Liknande recept
Kommentarer (1)
ganska likt ett recept jag har, fast där använder man digestivekex istället för skorpor :)