Snabba havrekakor

Serverar: 45 portioner

Tid: 20 minuter

Kakor till kaffet på nolltid!

Ingredienser

  • 3,5 dl havregryn
  • 1,5 dl socker
  • 150 g smör eller margarin
  • Instruktioner

    1. Ugnstemp: 175 grader
    2. Blanda havregryn och socker i en skål. Smält matfettet och häll det hett över blandningen och rör samman.
    3. Klicka ut smeten i småbrödsformar av papper. Ställ dem på en plåt.
    4. Grädda mitt i ugnen ca 10 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    PillaL 7 oktober 2008

    Dessa är underbart goda ! Jag brukar göra dem ibland. Går snabbt och blir goda !

    bocuracao 8 oktober 2008

    Sagolika! Du räddade mitt eftermiddagskaffe! Jag tog lite mindre socker, och de blev ändå så här goda!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben