Snabba potatissalladen

Serverar: 4-6 portioner

Smidigt med färdig potatis på burk om man inte hinner att koka potatisen och låta den kallna.

Ingredienser

  • 1-1 ½ glasburk tärnad potatis à 680 g
  • 10 cm färsk gurka
  • ½ - 1 dl hackad smörgåsgurka
  • ½ stort äpple
  • 1 liten rödlök
  • 5 dl gräddfil
  • 1-1 ½ dl majonnäs
  • 1-2 msk grillkrydda
  • Salt
  • Peppar
  • Dill
  • Instruktioner

    Häll ut vattnet ur potatisburken och låt det rinna av väl. Hacka smörgåsgurka, lök, färsk gurka och äpplet i små tärningar. Blanda gräddfil, majonnäs och dill. Smaka av med grillkrydda, salt, peppar. Lägg till sist i potatisen och rör om försiktigt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben