Snabbt kryddigt tunnbröd

Serverar: 24 portioner

Ett gott och lättfixat tilltugg till drinken, till kräftorna...

Ingredienser

  • 4 ark mjukt tunnbröd, rektangulärt
  • 50 g Svenskt smör
  • 1 tsk stött kummin
  • Flingsalt
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 150°.
    2. Smält smöret och blanda med kummin.
    3. Pensla tunnbröden med kumminsmöret på båda sidor. Strö lite flingsalt på ena sidan.
    4. Skär varje ark tunnbröd i önskvärd form, t ex 6 mindre rektangulära bitar.
    5. Lägg på plåtar och torka i mitten av ugnen, ca 10 min. Låt svalna.
    6. Du kan variera kryddningen med t ex chili, torkade örter, med kryddor som du tycker om.

    Liknande recept

    3.4
    1 h 20 min
    2
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben