Snäckpasta med dillräkor

Serverar: 4 portioner

Gurka, dill och räkor - svenska smaker

Ingredienser

  • 300 g conchiglie, fullkornspasta
  • Räkröra
  • 500 g räkor med skal eller räkor i lake (ca 350 g)
  • 1 bit gurka (ca 10 cm)
  • 3 msk citronolivolja
  • 3 msk hackad dill
  • 1 krossad piripiri eller 2krm sambal oelek
  • 2 krm salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 1 vitlöksklyfta
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt förpackningens anvisning.
    2. Skala räkorna eller låt räkor i lake rinna av. Tärna gurkan. Blanda alla ingredienser till räkröran i en skål. Smaka av med salt, peppar och pressad vitlök.
    3. Blanda den nykokta pastan med räkröran.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben