Snickerskaka

Serverar: 1 portioner

Ingredienser

  • 1 burk jordnötssmör
  • 2 dl sirap
  • 1 dl socker
  • 1 liter cornflakes (K-special)
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 dl kokosflingor
  • Instruktioner

    Rör ihop jordnötssmör, sirap och socker. Häll det smälta över de torra ingredienserna och rör ihop. Häll allt på ett bakplåtspapper i en form, 24x30 cm. Tryck till så det håller ihop. Smält 225 g ljus blockchoklad med lite matolja. Bred över kakan.

    Liknande recept

    5
    40 min
    30
    1

    Kommentarer (2)

    jelikan 7 april 2009

    ska det in i ugnen sen då eller är den färdig så??

    silverdroppe 14 november 2009

    Vad menar du med en burk? det finns ju olika storlekar.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben