Stek kött med bambuskott

Serverar: 2 portioner

Stekt kött med bambuskott.

Ingredienser

  • 300 g kött, ytterlår
  • 400 g strimlade bambuskott
  • 1 liten salladslök
  • ½ rödlök, hackad
  • 1 klyfta vitlök, hackad
  • 2 msk ostronsås
  • 2 msk sojasås
  • 1 tsk svart soja
  • 1 tsk socker
  • 1 krm salt
  • 1 dl vatten
  • 2 msk matolja
  • Instruktioner

    1. Värm upp en stekpanna med oljan och vitlöken. Lägg ner rödlöken och köttet och stek dem ca 2-3 minuter.
    2. Tillsätt bambuskottet, ostronsåsen, sojasåsen, svartsojan, sockret och vattnet och stek dem ca 2 minuter. Lägg ner salladsöken och rör om. Smaka av med salt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Kinesisk matlagning!
    De fyra viktigaste inslagen i det kinesiska köket är färg, arom, ämnen...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben