Stekt kött med bambuskott.
Ingredienser
300 g kött, ytterlår
400 g strimlade bambuskott
1 liten salladslök
½ rödlök, hackad
1 klyfta vitlök, hackad
2 msk ostronsås
2 msk sojasås
1 tsk svart soja
1 tsk socker
1 krm salt
1 dl vatten
2 msk matolja
Instruktioner
- Värm upp en stekpanna med oljan och vitlöken.
Lägg ner rödlöken och köttet och stek dem ca 2-3 minuter.
- Tillsätt bambuskottet, ostronsåsen, sojasåsen, svartsojan, sockret och vattnet och stek dem ca 2 minuter. Lägg ner salladsöken och rör om. Smaka av med salt.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Kinesisk matlagning!
De fyra viktigaste inslagen i det kinesiska köket är färg, arom, ämnen...