Strimmelgryta

Serverar: 4 portioner

Enkel och snabb gryta. Serveras med säsongens grönsaker

Ingredienser

  • 500 g färsk rostbiff
  • 2-3 lökar gärna rödlökar
  • Smör
  • 1 tsk salt
  • 1-1 1/2 msk worcestersås
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1 dl vatten
  • Instruktioner

    1. Skär köttet i tunna strimlor. Skiva löken. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Lägg över i en gryta.
    2. Fräs löken i en stekpanna och lägg ner i grytan. Krydda med salt och worcestersås. Rör i crème fraiche och vatten. Låt allt koka ihop 2-3 min.
    3. Servera med lättkokta grönsaker och potatis

    Liknande recept

    3.5
    40 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben