Succékakor

Serverar: 40 portioner

Otroligt goda havreflarn med smörkräm mellan. Godare än godast!

Ingredienser

  • Kaksmet
  • 100 g margarin
  • 6 dl havregryn
  • 2 ägg
  • 3 dl socker
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • Smörkräm
  • 200 g rumsvarmt smör
  • 1 1/2 dl florsocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 3 äggulor
  • Instruktioner

    1. Smält smör och häll över havregrynen. Vispa ägg och socker. Rör ihop alla ingredienser. Klicka ut 1 tsk var på en plåt med bakplåtspapper (smeten flyter ut i ugnen). Grädda i ca 8 minuter på 200 grader. Låt flarnen svalna och gör smörkrämen medans.
    2. Rör smöret mjukt. Blanda det med florsockret, vaniljsockret och äggulorna till en jämn kräm. Bred smörkrämen på ett flarn och lägg sedan på ett annat.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben