Svart kaviarbomb

Serverar: 4 portioner

Perfekt förrätt att bre på lite hårt tunt bröd. Passar på sommaren medan man väntar på att grillen ska bli varm.

Ingredienser

  • 2 dl cremè fraiche 34%
  • 200 g philadelphiaost
  • 1 rödlök, finhackad
  • 100 g svart stenbitsrom
  • garnering rädisor
  • Instruktioner

    Blanda cremè fraiche, ost och rödlök. Klä insidan av en rundbottnad skål med plastfolie. Häll i blandningen och låt stå i kyl någon timme. Stjälp upp blandningen på ett serveringsfat och ta bort plasten. Bred över ett lager svart stenbitsrom så att det täcker. Lägg rädisor i en ring runt om. Serveras med små, salta kex och rädisor som dippas i "bomben".

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    susjo34 1 oktober 2009

    Viktigt att man "vänder" ihop ost o creme fraiche, annars kan det bli löst och rinnigt!

    Relaterade Artiklar

    Sommar med kaviar
    Enkelt och gott blir det med kaviar. Röd, svart, rökt, variera efter e...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben