Svartrotsgratäng

Serverar: 4 portioner

Gott till grillat kött

Ingredienser

  • 600 g svartrötter
  • 4 potatisar
  • 1 gul lök
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 dl parmesanost
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Skala löken, potatisen och svartrötterna och skär dem i skivor. Lägg skivorna i en smord form. Salta och peppra. Häll över grädden och strö över parmesanosten. Grädda i ugnen i ca 50-60 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    maria_loorents 2 maj 2009

    Mycket gott, uppskattat även hos våra gäster. jag hade matlagningsgrädde istället för vispgädde och vanlig ost istället för parmesan. Skall testa med parmesan nästa gång

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben