Serverar: 4 portioner
Supergott. Har inte riktigt koll på mängderna av de olika ingredienserna eftersom jag brukar göra rätten utan recept.
Smöra en ugnsfast form och täck botten med nachochips. Stek köttfärsen och blanda i tacokryddan och vatten. Låt småkoka till det mesta av vattnet kokat bort. Lägg köttfärsen i ett lager ovanpå chipsen. Hacka lök, gurka, och tomater. Lägg grönsakerna i varsitt lager ovanpå köttfärsen. Ovanpå grönsakerna brer du sedan ut tacosåsen. Blanda ihop vitlöksåsen och bred ut den ovanpå tacosåsen. strö över riven ost, och ställ in i ugnen på 225 grader i cirka 20-25 minuter. Servera som den är eller tillsammans med en sallad.
Supergod gratäng som gick hem här hemma. Lite variation till vanlig tacos som ungarna älskar! Kommer vi absolut göra igen!
Kanonenkel-slängde ihop den en eftermiddag efter jobbet, de flesta ingredienser fanns hemma, men icke majs så det blev paprika istället och icke heller creme fraiche men blev gott med keso också. OCH hur god som helst.
Den perfekta fredagsrätten!! Kanon bra alternativ till den söliga tacosbuffén! Gick hem hos alla!