Tacogratäng med kyckling

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Santa Maria Chunky Salsa kan bytas ut mot vilken typ av smak man föredrar! Santa Maria Chunky Pine Apple Salsa är ett toppen tips! Gratängost läggs på efter eget tycke och smak (ju mer desto godare!)

Ingredienser

  • Smör
  • 800 g kycklingfilé i strimlor
  • 2 hackade gula lökar
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • 2 dl majskorn
  • 5 dl matlagningsgrädde
  • 1 påse taco mix
  • 2 burkar Santa Maria Chunky Salsa (medium), 350 g
  • 4 dl riven gratäng ost
  • Instruktioner

    1. Bryn kycklingen i lite smör, tillsätt lök, vitlök och majskorn på slutet.
    2. Häll blandningen i en ugnsfast form.
    3. Vispa ihop grädde, taco mix och salsan. Häll det över och strö över riven ost.
    4. Gratinera i mitten av ugnen, 200 grader i ca 25 minuter, tills osten fått färg.
    5. Servera med ris och förslagsvis en god sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben