Tandooripotatissallad

Serverar: 4 portioner

Passar perfekt till grillat

Ingredienser

  • 1/2 kg potatis, kokt
  • 5 cm av en purjolök
  • 1 paprika
  • 2 dl Milko Matyoghurt indisk – tandoori
  • 1 tsk svarta senapsfrön, krossade
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 knippe rucola
  • 50 g salta cashewnötter, rostade i en torr stekpanna
  • Instruktioner

    1. Skär potatisen i bitar. Tvätta och skiva purjolöken och strimla paprikan. Lägg alla ingredienser i en bunke.
    2. Rör ihop yoghurt med senapsfrön och vitlök. Blanda med potatis, purjolök samt paprika och smaka av med salt och peppar. Garnera med rucola samt cashewnötter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben