Chorizo- och karréspett

Serverar: 4 portioner

Många smaker kan rymmas på ett enda spett. Här samsas starka korvar med söta aprikoser och krispiga grönsaker. Servera gärna med Tandooripotatissallad (se annat recept)

Ingredienser

  • 1 skiva (ca 150 g) fläskkarré
  • 3 chorizokorvar
  • ½ rödlök
  • 8 aprikoser, torkade
  • 4 långa eller 8 korta spett
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skär köttet och korven i bitar. Skär sedan rödlöken i stora bitar. Lägg aprikoserna i vatten i ca 10 minuter.
    2. Varva kött, lök och frukt och trä upp på spetten. Grilla över medelvarm glöd i några minuter på varje sida eller i ugn på 200°C. Salta och peppra.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben