Grillade Chorizo- och färskpotatisspett
Serverar:
4 portioner
Snabbt, enkelt och gott.
Ingredienser
16 små färska potatisar
4 chorizokorvar
2 msk olivolja
½ tsk torkad timjan
½ tsk paprikapulver
Instruktioner
Lägg 8 träspett i blöt, minst en timme, så att de inte tar eld under grillningen.
Skrubba potatisarna och koka dem i lättsaltat vatten tills de är nätt och jämnt mjuka. Skär korvarna i fyra delar.
Blanda oljan med timjan och paprika. Trä potatisar och korv på spetten. Pensla potatisarna med den kryddade oljan.
Grilla spetten över glödande kol, vänd dem då och då, tills korv och potatis har fått en gyllenbrun färg. Plommonsås är god som tillbehör.
Liknande recept
Åsas grillade grönsaker i foliepaket
5
4
6
Grillad laxfjäril med honung och citron och sås
4.3
4 h 30 min
4
2
Fetaostfylld hel grillad fläskfilé
4.7
4
8
Grillad gourmetburgare
40 min
4
Grillade kycklingspett med hasselbackspotatis, svampsås och grönsallad
Grillad färsbiff med champinjoner
1
25 min
2
1
Grillad kyckling
4.5
1 h 20 min
4-6
9
Grillad chilibiff
4
Grillad lax i paket
25 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!