Grillade Chorizo- och färskpotatisspett

Serverar: 4 portioner

Snabbt, enkelt och gott.

Ingredienser

  • 16 små färska potatisar
  • 4 chorizokorvar
  • 2 msk olivolja
  • ½ tsk torkad timjan
  • ½ tsk paprikapulver
  • Instruktioner

    1. Lägg 8 träspett i blöt, minst en timme, så att de inte tar eld under grillningen.
    2. Skrubba potatisarna och koka dem i lättsaltat vatten tills de är nätt och jämnt mjuka. Skär korvarna i fyra delar.
    3. Blanda oljan med timjan och paprika. Trä potatisar och korv på spetten. Pensla potatisarna med den kryddade oljan.
    4. Grilla spetten över glödande kol, vänd dem då och då, tills korv och potatis har fått en gyllenbrun färg. Plommonsås är god som tillbehör.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 20 min
    4-6
    9

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben