Apelsinkrämen: Vispa grädden och blanda allt till en slät smet (sikta eventuellt ner florsockret för att undvika klumpar).
Lägg apelsinkräm mellan alla bottnar och täck tårtan runt om med krämen.
Ta ut mitten på marsipanen och skär ut 8 snibbar. Lättast är det att ta en tallrik och pressa den lätt mot marsipanen så att det bildas en cirkel, sedan skär man först ett kryss och så ytterligare ett kryss.
Lägg försiktigt över marsipanen över tårtan, vik upp flikarna och dekorera "hålet" med färska bär. Eventuellt kan man sikta över lite florsocker, men gör då detta innan bären.
Så god så enkel,, hade denna som doptårta,, ska göra den till helgens kalas oxå fast med något annat spännande kalas dekoration i mitten :-D betyg 5 av mig, -en snabb svängihop tårta med vackert utseende :-D
ska pröva detta imorgon =)
Så god så enkel,, hade denna som doptårta,, ska göra den till helgens kalas oxå fast med något annat spännande kalas dekoration i mitten :-D betyg 5 av mig, -en snabb svängihop tårta med vackert utseende :-D