Tea time lavender biscuits

Serverar: 60 portioner

Läckra små kakor...

Ingredienser

  • 125 g margarin
  • 1 dl lavendelsocker
  • 5 dl vetemjöl
  • 1 nypa salt
  • Ca 2 msk vatten ( var försiktig så att det inte blir för mycket )
  • Instruktioner

    1. Mixa samman alla ingredienser i en matberedare, så att det blir en jämn och fin deg. Var försiktig med vattenmängden, degen skall vara sammanbunden men ej klistrig. Tag upp degen, slå in den i plastfolie och lägg den i kylen för att vila i minst en timme.
    2. Sätt på ugnen på 200 grader. Lägg bakplåtspapper på en plåt. Forma små bollar av degen ( ca 1cm i diameter ) och tryck ut dess sedan på plåten. Grädda mitt i ugnen i ca 10-12 min. För över kakorna på galler för att svalna.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    marialm 14 oktober 2008

    Smälter i munnen. Jag ökade mängden lavendel i min deg och det behövdes tycker jag. Goda!/Maria

    marialm 14 oktober 2008

    Smälter i munnen. Jag ökade mängden lavendel i min deg och det behövdes tycker jag. Goda!/Maria

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben