Teriyakimarinerade rostbiffsnurror

Serverar: 8 portioner

Gott och perfekt till buffébordet! Perfekt att förberedas helt och stå klart i kylen. Täck över med plastfilm och låt allt marinera några timmar.

Ingredienser

  • 8-12 skivor rostbiff
  • 30-50 rucolasallad
  • 1/2 gurka
  • Sås
  • 2 dl teriyakimarinad
  • 4 tsk sesamolja
  • Garnering
  • 3 msk Sesamfrö
  • Ev ett par salladslökar
  • Instruktioner

    Dela gurkan i stavar och bunta dem med ett par rucolablad. Placera bunten på kanten på en rostbiffskiva och rulla till en rulle. Upprepa momentet med samtliga rostbiffsskivor. Blanda alla ingredienser till marinaden. Placera rostbiffsrullarna tätt på ett fat och häll marinaden över. Garnera med skivad salladslök och sesamfrö, täck över och förvara rullarna svalt till serveringstillfället.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben