Serverar: 4 portioner
Tid: 20 minuter
Vi älskar thaimat och det går ju så fort att laga också!
Skär kycklingen i tärningar och fräs i olja några minuter. Häll på fishsaucen och fräs ytterligare någon minut, pudra över majsstärkelsen och rör om, ha i kokosmjölken, vattnet och buljongtärningen ha även i spadet från ananasen. Krydda med sambal oelek, red currypaste och salt, låt småkoka 5-10 minuter, tillsätt ananasen skuren i småbitar. Servera med ris och en sallad.
Mitt ord Gott Gott Gottigottgott. Högsta poäng av mig det får, skulle det funnits fler stjärnor än 5 skulle receptet fått det. Denna rätt kommer jag att laga många gånger.
Detta vart verkligen ingen höjdare tyvärr :( Men smaken är som baken :)
Mycket smarrit recept. Kommer garraterat laga detta igen.
Det här var riktigt riktigt gott!! en favoriträtt hos familjen.