Thaisoppa med nudlar och kyckling

Serverar: 2 portioner

God

Ingredienser

  • 5 dl Kelda thaisoppa
  • 1 dl risnudlar , ca 20 g
  • 1/4 grillad kyckling
  • 1/2 purjolök
  • några kvistar färsk koriander
  • Instruktioner

    Koka upp soppan i en kastrull. Bryt sönder nudlarna och koka dem i soppan i 2 – 3 minuter. Ta bort skinn och ben på kycklingen och skär den i bitar. Strimla purjolöken. Lägg ner alltsammans i soppan. Häll upp i skålar och strö över koriander

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Heisjo 1 september 2008

    Jättegott och enkelt. En mättande soppa. Vi åt vitlöksbaguetter till och det passade bra. Tackar!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben