Tobleronemousse

Serverar: 4-6 portioner

=)

Ingredienser

  • 250 g Toblerone
  • 2 ägg
  • 3 dl grädde
  • 2 msk flytande honung
  • Färska hallon
  • Instruktioner

    Smält 200 g av chokladen över vattenbad tillsammans med honungen. Låt svalna. Under tiden vispar du grädde fluffig. Ta fram en annan skål och vispa de 2 äggen fluffiga. Lite i taget så rör du ihop chokladen med äggen, rör hela tiden så att du blandar om till en chokladsmet. Nu så tar du lite grädde i taget och vänder ner, vänd så lite som möjligt men ändå så det blandar sig. Finhacka ner 50 g Toblerone i moussen och blanda ihop. Häll upp i fina portionsskålar och låt det stå kallt i kylskåpet i minst 2 timmar. Servera den fluffiga moussen med färska hallon.

    Liknande recept

    4
    3 h 30 min
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben