Tack för receptet vi åt den som efterrätt på nyårsafton.Upplagd i snygga glas på fot tillsammans med lite frukt som dekoration blev det mycket uppskattat.En efterrätt vi kommer att äta fler gånger.Mvh Jocke
Ariel27 mars 2010
Jag hittade ingen Toblerone i affären så det fick bli Marabou choklad med dajmsmak i stället. Grekisk yoghurt fanns inte heller så då använde jag mig av kvarg i stället. Funkade riktigt bra det också! Jag serverade i glas som efterrätt och varvade moussen med tinade hallon. Supergott, kommer att göras igen! :)
Tack för receptet vi åt den som efterrätt på nyårsafton.Upplagd i snygga glas på fot tillsammans med lite frukt som dekoration blev det mycket uppskattat.En efterrätt vi kommer att äta fler gånger.Mvh Jocke
Jag hittade ingen Toblerone i affären så det fick bli Marabou choklad med dajmsmak i stället. Grekisk yoghurt fanns inte heller så då använde jag mig av kvarg i stället. Funkade riktigt bra det också! Jag serverade i glas som efterrätt och varvade moussen med tinade hallon. Supergott, kommer att göras igen! :)