Tomat/Rödlökssallad
Serverar:
5 portioner
Tid:
10 minuter
Hur fräscht och gott som helst
Ingredienser
10 tomater
2 Rödlökar
½ dl Olivolja
Lite vinäger
En nypa Salt
1 tsk Svartpeppar
Instruktioner
Skär tomaterna i små bitar och lägg dem i en skål. Hacka löken, inte för smått, lägg i skålen med tomaterna.
Blanda Olivoljan, vinägern, saltet och pepparn i en annan skål, smaka av så att det inte är för mycket vinäger ger en ganska sur smak.
Häll blandningen över tomaterna och blanda försiktigt runt oljemixen.
Passar bra till vad man än äter !
Salladen blir extra god om man gör den dagen före så att den får stå och dra sig
Liknande recept
Lever anglais med varm rödlöks- och tomatsallad
4
4
1
Lindas fläskfilègryta
2
Nötfärsbiffar med stekta kantareller
30 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!