Tomat/Rödlökssallad

Serverar: 5 portioner

Tid: 10 minuter

Hur fräscht och gott som helst

Ingredienser

  • 10 tomater
  • 2 Rödlökar
  • ½ dl Olivolja
  • Lite vinäger
  • En nypa Salt
  • 1 tsk Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skär tomaterna i små bitar och lägg dem i en skål. Hacka löken, inte för smått, lägg i skålen med tomaterna.
    2. Blanda Olivoljan, vinägern, saltet och pepparn i en annan skål, smaka av så att det inte är för mycket vinäger ger en ganska sur smak.
    3. Häll blandningen över tomaterna och blanda försiktigt runt oljemixen.
    4. Passar bra till vad man än äter !
    5. Salladen blir extra god om man gör den dagen före så att den får stå och dra sig

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben