Tonfiskbiffar

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Goda tonfiskbiffar som går bra att frysa in om det skulle råka bli några över.

Ingredienser

  • 1 burk tonfisk i vatten, ca 180 gram
  • 200 g rå potatis
  • 1 liten gul lök
  • 2 ägg
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • Rapsolja till stekning
  • Instruktioner

    1. Häll av tonfiskvattnet. Skala och finriv potatis och lök. Rör samman med ägg, mjöl och kryddor. Blanda ner tonfisken. Hetta upp rapsoljan i stekpannan och klicka ut smeten och stek biffarna gyllenbruna på bägge sidorna.
    2. Servera med hollandaisesås, potatis eller ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben