Tonfiskbiffar i stekpanna

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 15 minuter

Helst med olja men går med vatten också. Snabblagat.

Ingredienser

  • 1 burk tonfisk i olja 200 g
  • 3 msk tomatpuré
  • 2 msk kapris
  • 1 ägg
  • 1 ½ msk potatismjöl
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 krm salt
  • Instruktioner

    1. Häll bort oljan från tonfisken.
    2. Blanda med en gaffel tonfisken, tomatpurén och hackad kapris.
    3. Blanda ner mjöl, ägg och kryddor.
    4. Forma små platta biffar.
    5. Stek dom i en stekpanna ett par minuter på var sida.
    6. Servera med citronklyftor, gröna bönor och potatis.

    Liknande recept

    1 h 30 min
    15-16
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben