Tonfiskbiffar i stekpanna
Serverar:
2-3 portioner
Tid:
15 minuter
Helst med olja men går med vatten också. Snabblagat.
Ingredienser
1 burk tonfisk i olja 200 g
3 msk tomatpuré
2 msk kapris
1 ägg
1 ½ msk potatismjöl
1 krm svartpeppar
1 krm salt
Instruktioner
Häll bort oljan från tonfisken.
Blanda med en gaffel tonfisken, tomatpurén och hackad kapris.
Blanda ner mjöl, ägg och kryddor.
Forma små platta biffar.
Stek dom i en stekpanna ett par minuter på var sida.
Servera med citronklyftor, gröna bönor och potatis.
Liknande recept
Fläskkotletter i stekpanna med lock
5
45 min
4
1
Saftiga tonfiskbiffar
4
Tunnbröd i stekpanna
1 h 30 min
15-16
2
Snabblagad gräddomelett à la stekpanna
20 min
4-5
Traditionell mjukkaka - i stekpanna
4
14
2
Rågsiktsbröd bakat i stekpanna
5
6
2
Ingefärs kyckling i stekpannan
4
45 min
4
Italiensk Jansson i stekpanna
Omelett i stekpanna med smak av ost och skinka
5
2-3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!