Italiensk Jansson i stekpanna
Nyhet på smörgåsbordet, varför inte??!!
Ingredienser
1 burk, 125 g Grebbestads Ansjovis Original
8 potatisar
75 g marinerade tomater, strimlade
3 dl matlagningsgrädde
½ dl ströbröd
2 msk smör eller margarin
1 dl svarta oliver, skivade
1 kruka färsk basilika, strimlad
Instruktioner
Blanda potatis, ansjovis och tomater. Fräs blandningen i stekpanna tills den fått lite färg.
Slå på grädden och låt den koka in i potatisen på svag värme i ca 15 min.
Garnera med färsk basilika och svarta oliver.
Liknande recept
Jansson den godaste?
4.5
1 h
4
3
Italiensk köttfärslimpa
4.5
1 h 15 min
5-8
3
Aubergine på italienskt vis
4.2
4
7
Italiensk bjudgryta
4
4
1
Italiensk Köttfärslimpa
3.5
4-5
3
Italiensk marinerad fläskfilé
4.4
6
27
Lax Jansson
4.6
4
5
Italiensk Kycklinggratäng
4
30 min
4
2
Fylld italiensk färslimpa
4
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!