Saftiga tonfiskbiffar

Serverar: 4 portioner

Dessa biffar är så goda att det är idé att göra en stor sats. Eventuella rester kan ätas kalla.

Ingredienser

  • 250 g färska champinjoner
  • 2 burkar tonfisk i vatten eller olja (avrunnen vikt 140 g)
  • 2 ägg
  • ½ -1 dl ströbröd 1 dl grädde
  • 1-2 msk hackad dill
  • Salt
  • Peppar
  • Smör eller olja till stekning
  • Instruktioner

    1. Ansa champinjonerna och skär dem i tärningar.
    2. Rör ut tonfisken med ägg, champinjoner, ströbröd, grädde och hackad dill. Smaka av med lite salt och peppar.
    3. Forma färsen till biffar och stek dem i lite fett.
    4. Serveras tillsammans med potatis eller pasta och en sallad till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben