Tonfiskgratäng

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Jätte lätt att laga går även bra att använda kyckling. Vi brukar använda 3 påsar sås till denna rätt det blir lagom tycker jag. Har man ris kvar från dagen innan så kan man använda sig av det.

Ingredienser

  • Ris
  • Bearnaisesås
  • Tonfisk el kyckling
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader. Koka 6 port ris enligt förpackningen. Gör såsen. Blanda tonfisk/kyckling i riset och häll i såsen och rör om. Häll det i en ugnssäker form, klar när den är genom varm.
    2. Annars kan man göra det i lager, först riset sen tonfisk/kyckling och sist såsen.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    susan_87 8 oktober 2009

    enkel och god. Tack

    thisismeto 21 december 2009

    Jag brukar ha på ost ovanpå med, brukar göra att de blir lite extra gott=)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben