Tonfisklåda med currysås

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

En otippad smaksensation!

Ingredienser

  • 1 pkt spenatblad
  • 1 burk tonfisk, funkar både i vatten och olja
  • 4 msk majonnäs
  • 2 dl kaffegrädde
  • 2 tsk curry
  • 1 msk mjölk
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    1. Tina spenaten och fördela den i en smord form. Häll över spaden från tonfisken. Blanda sedan tonfisk, majonnäs, grädde, mjölk, curry och övriga kryddor. Häll över i formen.
    2. Grädda på 250 grader i ca. 15 minuter.
    3. Servera med kokt potatis....*mums*

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    frucaos 21 mars 2012

    Det här var ju riktigt gott! Jag rev över lite ost innan jag hävde in det i ugnen, inte nödvändigt, men tror inte att det blev mindre gott av det ... Och så hade vi pasta istället för potatis den här gången. Kommer absolut göra det här fler gånger!

    doris054 24 mars 2012

    rekommenderat av frucaos. Oj, vilken höjdare! alla i familjen åt som galningar! ett så lättlagad rätt och så god skall omedelbart sparas och göras fler gånger! super gott.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben