Tonfiskwrap

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

424 kcal/port

Ingredienser

  • 4 tortilla
  • 4 dl riven sallad
  • 4 msk fettfri majonnäs
  • 2 dl matlagningsyoghurt
  • 1 liten finhackad rödlök
  • Salt
  • Peppar
  • 2 burkar tonfisk
  • 4 msk kapris
  • 2 skalade persikor i bitar
  • 12 stora svarta urkärnade oliver
  • 2 små avokado i klyftor
  • Dillkvistar
  • Sallad
  • Instruktioner

    1. Lägg salladsblad på bröden.
    2. Blanda majonnäs, yoghurt, lök, salt och peppar och klicka ut på salladen. Ha sedan på tonfisk och kapris.
    3. Lägg sist på persikor, hackade oliver, avokado och rulla ihop.
    4. Dekorera med dillkvist.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben