Tonfiskwraps

Serverar: 4 portioner

Wraps är lika enkelt som gott och ätvänligt. Dessutom går de att variera i oändlighet.

Ingredienser

  • 2 burkar tonfisk, à 200 g
  • 1 rödlök
  • 250 g kesella
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 4 stora tortillabröd el tunnbröd
  • Valfri sallad
  • Instruktioner

    1. Låt tonfisken rinna av väl.
    2. Skala och hacka löken. Mosa tonfisken och blanda med lök, kesella, senap och vitlök. Smaksätt med salt och peppar.
    3. Bred ut röran på bröden. Lägg på sallad och rulla ihop.
    4. Tips! Röran smakar mycket bra till bakad potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben