Tonfiskwraps

Serverar: 2 portioner

Tid: 10 minuter

Billiga och jättesmidiga att göra. Ät till lunch eller lätt middag.

Ingredienser

  • 4 tortillabröd
  • 105 g (en burk) tonfisk
  • 1 morot
  • 2,5 dl crème fraiche, vitlök parmesan
  • Kidneybönor/Svarta bönor
  • 2 dl majs
  • Couscous
  • Vatten
  • Instruktioner

    1. Koka upp vatten med lite buljong (för så många portioner couscous du väljer att göra, se förpackning), häll i couscousen och låt stå i ca fem minuter. Rör sedan runt.
    2. Om du använder "färdiga" bönor, skölj av dem i ett durkslag tills det har slutat skumma. Skala moroten och häll av tonfisken.
    3. Lägg ut tortillabröden och smeta på lite crème fraiche. Lägg ut önskad mängd tonfisk, bönor, couscous och majs. Skala moroten så att du får tunna remsor att lägga i din wrap.
    4. Vik upp "botten" först och sedan sidorna för att få en hållbar wrap.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben