Billiga och jättesmidiga att göra. Ät till lunch eller lätt middag.
Ingredienser
4 tortillabröd
105 g (en burk) tonfisk
1 morot
2,5 dl crème fraiche, vitlök parmesan
Kidneybönor/Svarta bönor
2 dl majs
Couscous
Vatten
Instruktioner
Koka upp vatten med lite buljong (för så många portioner couscous du väljer att göra, se förpackning), häll i couscousen och låt stå i ca fem minuter. Rör sedan runt.
Om du använder "färdiga" bönor, skölj av dem i ett durkslag tills det har slutat skumma.
Skala moroten och häll av tonfisken.
Lägg ut tortillabröden och smeta på lite crème fraiche. Lägg ut önskad mängd tonfisk, bönor, couscous och majs. Skala moroten så att du får tunna remsor att lägga i din wrap.
Vik upp "botten" först och sedan sidorna för att få en hållbar wrap.