Torskkakor

Serverar: 4 portioner

Har inte gjort dom själv än men kommer garanterat testa dom då dom verkar så goda..

Ingredienser

  • 600 g torskfilè
  • 4 ägg
  • 2 msk kaviar
  • 2 msk fransk senap
  • 4 msk dill, finklippt
  • ½ tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • Till stekning
  • Smör
  • Instruktioner

    Skär torskfilèn i små tärningar. Mosa äggen som ska vara löskokta (lägg äggen i kokande vatten, koka 5 minuter) så att äggulan kan binda i hop fiskköttet. Blanda fisk, ägg, kaviar, senap, dill och kryddor. Klicka ut smeten i varm stekpanna med matfett i. Forma lätt till runda kakor, ca 1,5 cm höga. Stek tills dom är genomstekta. Kan efterstekas i micro.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben