Tunnbrödsrullar med laxfyllning

Serverar: 24 portioner

Tid: 20 minuter

Dessa smakrika småbitar blev en succé på min studentskiva. Utmärkt till plockmat på buffébord eller att ta med på picknick.

Ingredienser

  • 150 g varmrökt lax
  • 1/2 rödlök
  • 1/2 dl dill
  • 1-2 msk pressad citron
  • 1 dl lättcrème fraiche
  • Salt
  • Peppar
  • 3 tunnbröd
  • Instruktioner

    Mosa laxen och var noga med att inga ben finns kvar. Blanda den med crème fraichen. Blanda i finhckad rödlök, dill, citronsaft, salt och peppar. Bred ut laxröra på tunnbröden (ända ut i kanterna) och rulla ihop dem. Dela varje tunnbrödsrulle i 8 bitar och stick en tandpetare i varje för att de inte ska rulla upp sig.

    Liknande recept

    Kommentarer (4)

    Johannahjelm 8 september 2009

    Super goda!

    muppet 7 augusti 2010

    Gjorde dem till min brors student. Dem försvann på en gång. Jätte goda!

    Heisjo 5 september 2010

    Jättesaftiga och goda tilltugg till drinken.

    Karamelli 21 juni 2011

    Jättegoda! Yngste sonen, som inte tycker om fisk, slukade dem :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben