Tunnbrödsrullar med renstek och pepparrotsfraiche

Serverar: 12 portioner

Liten fräschig förrätt eller till julbordet och nyårsbuffén.

Ingredienser

  • 0.25 huvud rosésallad
  • 2 dl Norrmejerier crème fraiche
  • 1 msk riven pepparrot
  • 2 tsk citronsaft
  • 1 tsk rosépeppar
  • 100 g rökt renstek i skivor
  • 2 mjuka tunnbröd
  • Instruktioner

    1. Skiva rosésalladen tunt.
    2. Blanda crème fraiche med riven pepparrot och citronsaft.Tillsätt rosépeppar.
    3. Fördela renstek, sallad och pepparrotsfraiche på tunnbröden. Rulla ihop och skär i ca 3 cm stora bitar.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    eva23 4 september 2016

    Låter jättegott, men rosépepparn, inte är det väl hel peppar? Krossad, eller?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben