Tyrolersås

Serverar: 6 portioner

Tid: 25 minuter

God till grillat, schweizerschnitsel, filéer mm. Lätt att tillaga och ger köket en god restaurangdoft under matlagningen.

Ingredienser

  • 50 cl mörk öl
  • 0,5 grön paprika i småbitar
  • 30 gram rökt skinka
  • 1 tomat i bitar
  • 0,5 rödlök hackad
  • 2 msk kalvfond
  • Rosmarin
  • Timjan
  • Salt
  • Peppar
  • Majsenamjöl
  • Instruktioner

    1. Häll mörk öl i en kastrull. Lägg i lök, skinka, paprika och tomat samt kalvfond. Låt stå och småkoka i 15 minuter.
    2. Sila av hacket och spara vätskan. Koka upp på nytt. Smaka av med rosmarin, timjan, salt och vitpeppar. Red med majsenamjöl

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    7201 17 september 2010

    Låtr hur gott som helst !!!! Detta ska jag absolut testa.......

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben