Ulrikas kycklinggratäng

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Fick detta recept av en kollega som lovordade det högt. Jag har dock inte hunnit pröva det ännu, men ska göra det mycket snart!.

Ingredienser

  • ½ purjolök
  • 1 röd paprika
  • 250 g djupfryst svamp
  • 1 grillad kyckling
  • 2 skivade bananer
  • 1 ½ dl crème fraiche
  • ½ burk salsa medium (340g)
  • Riven ost
  • Svartpeppar
  • Vitpeppar
  • Curry
  • Ris
  • Instruktioner

    1. Hacka och fräs purjolök, paprika och svamp. Krydda med svartpeppar, vitpeppar och curry. Lägg det frästa ”hacket” i en smord form.
    2. Lägg på kycklingbitarna och sedan de skivade bananerna. Rör ihop creme fraiche med salsan och bred på. Strö riven ost över.
    3. Grädda i 200 grader i 20 minuter. Servera med ris och ev en grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben