Utsökt kall sås

Serverar: 5 portioner

Tid: 10 minuter

Min påhittade kalla sås till fisk. Passar bäst till vit fisk som t.ex. torsk, sej, hokifilé. Även till sprödbakad torsk och fiskpinnar. Testa den, du blir inte besviken.

Ingredienser

  • 3 dl gräddfil
  • 5 msk majonnäs, original
  • 5-6 stänk tabasco
  • ½ pressad citron (om den är stor. Liten citron, ta hela)
  • 2-3 tsk citronpeppar
  • Ca 52 g fryst dill (1½ förp), färsk går också bra
  • Instruktioner

    Blanda gräddfil med majonnäs, citronpeppar, tabasco, pressad citron och dill. Smaka av. Tillsätt mer majonäs, citronpeppar och dill om det behövs. Smaksak.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben