Valnötsmousse med choklad och rom

Serverar: 4 portioner

En riktig smarrig dessert som får dej att bli en mästerkock!

Ingredienser

  • 100 g mörk choklad, smält
  • 1 äggula
  • 5 msk starkt kallt kaffe
  • 2 cl mörk rom (om du har hemma)
  • 2 dl vispgrädde, ej för hårt vispad
  • 3 tsk florsocker
  • 100 g grovt hackade valnötter
  • Tillbehör
  • 4 hela valnötter som doppas i smält choklad
  • Vit choklad i flagor
  • Instruktioner

    1. Blanda choklad och äggula och rör sedan ner resten av ingredienserna.
    2. Fördela i glas och ställ in i kylen. Ta fram 30 minuter före servering.
    3. Dekorera med tillbehören.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben