Varm choklad bakelse med aprikos
Serverar:
10 portioner
Supergoda och lite kladdiga!
Ingredienser
1 Geisha Orange Dream
60 g ägg
40 g äggulor
40 g muscovadosocker, mörkt
100 g osaltat smör
160 g Fazer Premium mörk choklad
10 små formar
Instruktioner
Vispa ägg, gulor och socker på hög fart i ca 5 minuter. Smält smör och choklad i mikrovågsugn, låt det svalna till rumstemperatur.
Vänd försiktigt ner chokladen i äggmassan och spritsa upp det i smorda små formar, toppa med en bit Geisha och baka i ugn, 200 grader i 4 minuter.
Önskas fastare konsistens så öka tiden i ugnen. Fyll inte formarna helt eftersom bakelserna sufflerar ett par centimeter.
Liknande recept
Varm choklad bakelse med varma hallon
3.5
4
2
Varm choklad
5 min
1
Torkade aprikoser doppade i choklad
10 h 20 min
Varm choklad
4 min
1
Varm choklad á la toblerone
2
Varm Choklad med mörk choklad
1
Varm Choklad med kakao
5
4
Suffléer med vit choklad och varm hallonsås
6
Varma persikohalvor med smält choklad och vaniljkräm
2
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!