Koka äggen.
Börja med att göra stuvningen på smör, mjöl, mjölk och kryddorna.
Lägg i den klippta skinkan, skiva purjolöken, champinjonerna och dillen.
Hacka äggen, vispa grädden rätt hårt, blanda i majonnäsen efter smak. Blanda i äggenoch smaka av med salt & peppar.
Till denna smörgåstårta kan man med fördel använda långfranska, typ Pågens Rasker.
Lägg, på en plåt, ut brödet och bred på stuvningen på 1:a och 3.e lagret. På 2: lagret bres äggröran.
Avlsuta med att lägga ytterligare ett 4:e lager med bröd där läggs hyvlad ost och överst lägg skivade tomater.
Gratinera, i ugnens nedre del, till den blir genomvarm på 175 grader.
Serveras med en god sallad
DET HÄR VAREN MYCKET BRA SMÖRGÅSTÅRTA FÖR MEJ OCH MIN MAN.TACK FÖR DET RECEPTET...MVH.BITTAN.