Varm Smörgåstårta

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 25 minuter

Otroligt god! Och fyllningen passar även bra till grillade baguetter

Ingredienser

  • 2 paket bacon
  • 1 stor burk champinjoner
  • 1 finskuren purjolök
  • 1 paket polarkakor (3 halvor)
  • 1 stor burk creme fraiche
  • Instruktioner

    1. Klipp baconet i fina strimlor. Knaperstek strimlorna tillsammans med svampen och purjolöken. Rör i creme fraichen. Bred blandningen mellan kakorna (2 lager). Täck med ytterliggare en kaka och garnera med skivade tomater och riven ost.
    2. Gratinera ca 25 minuter i 225°.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (2)

    holmstedt 8 augusti 2008

    vet inte hur många ggr detta recept kommit upp när jag går igenom smörgåstårterecepten. Trist men du är verkligen inte den enda, lite nyheter tack!

    _yggdrasil_ 12 december 2009

    Kanske är bara för att det är så sjukt gott!?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben