Varm smörgåstårta

Serverar: 6 portioner

God!

Ingredienser

  • 1 pkt polarbröd
  • Fyllning 1
  • 5 kokta ägg
  • hackad purjolök (efter smak)
  • bordsmargarin
  • Fyllning 2
  • 1 pkt mjukost
  • 2 hg rökt skinka
  • räkstuvning (eller annan)
  • riven ost
  • Instruktioner

    1. Hacka äggen och blanda med purjolök och bordsmargarin till lagom tjock smet. Blanda skinka med mjukosten.
    2. Lägg fyllning 1 på brödet (som läggs ut i en rundel) lägg på nytt bröd och så fyllning 2. Över breder man på stuvningen och ett tjockt lager ost. Gratinera i 175 grader 45-60 minuter.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben