Varm smörgåstårta

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 30 minuter

Enkelt och gott

Ingredienser

  • 1 paket polarbröd
  • 1 paket bacon, 140 g
  • 1 liten purjolök
  • 200 g burkchampinjoner eller 150 g färska
  • 1-2 dl cremé fraiche
  • 2 tomater
  • Salt
  • Peppar
  • Citronpeppar
  • Riven ost
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader Klipp baconet i små bitar och finhacka purjolök och champinjoner. Stek bacon, purjolök och champinjoner. Blanda det med cremé fraiche och smaksätt med salt och peppar. Fördela halva fyllningen på 1 brödskiva, lägg sedan över 1 brödskiva till och fördela resten på. Lägg sedan på tredje och sista brödskivan och lägg tomaterna på den. Krydda med citronpeppar och strö över den rivna osten. Låt stå inne i 10 minuter eller tills osten smält. Servera med en grönsallad

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (1)

    tosca3 23 februari 2010

    Har ett liknande recept som blir mycket god, Man skivar tomater överst och sedan riven ost, Enkelt och gott. Jag brukar använda hönökakor.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben