Varm smörgåstårta med cornflakes

Serverar: 10-12 portioner

Tid: 1 timme 30 minuter

Jättegott!! Bra att den ska förberedas dagen innan.

Ingredienser

  • 1 pkt skivat franskbröd
  • 400 g kassler
  • 3 dl riven ost
  • 6 ägg
  • 4 dl grädde
  • 1 stor gul lök, hackad
  • 1 msk ketchup
  • 1 tsk senap
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 msk farinsocker
  • Salt
  • 1,5 dl smält smör
  • 3 dl cornflakes
  • Instruktioner

    1. Lägg kantskuret franskbröd i en smord långpanna. Täck med mycket riven ost. Lägg på tärnad kassler. Nytt lager bröd och ost.
    2. Vispa ihop ägg, grädde, lök, ketchup, senap, paprikapulver, farinsocker och salt. Häll smeten över brödet i långpannan. Häll smält smör över. täck med folie till nästa dag.
    3. Strö över cornflakes och grädda i 150 grader i ca 1 timme.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben