Varm smörgåstårta med tonfisk

Gott

Ingredienser

  • 1 pkt polarbröd
  • Fyllning 1
  • 1 pkt bacon
  • 1 burk créme fraiche, spara ca 1/3 till garneringen
  • ½ gul lök
  • Fyllning 2
  • 1 burk tonfisk
  • ½ lök
  • 1 burk créme fraiche, spara ca 1/3 till garneringen
  • Garnering
  • Créme fraiche, som är kvar från fyllningarna
  • Ananas i bitar, efter behag
  • Skivade tomater, efter behag
  • Ost i skivor
  • Instruktioner

    1. Stek lök och bacon och blanda till respektive fyllning. Lägg ut två halvmånar av polarkakan (ska bli en rund kaka) lägg på fyllning 1.
    2. Lägg på två halvmånar av brödet, lägg på fyllning 2.
    3. Lägg på de två sista polarkakorna, garnera med créme fraiche, ananas, tomat och ost i skivor. Gratinera i ugn i 200 grader i ca 15-20 minuter.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (1)

    Heisjo 9 juli 2008

    God och saftig. Kan rekommendera att krydda med lite svartpeppar.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben