Veganska mandelkakor
Tid:
10 minuter
En vegansk snabbgjord småkaka med mandel och kardemumma
Ingredienser
200 g mjöklfritt smör
2 dl socker
1 msk sirap
6 dl mjöl
2 tsk bakpulver
1 dl sötmandel
Kardemumma efter smak
Instruktioner
Rör smör, socker och sirap pösigt.
Blanda ner mjöl, bakpulver, mandlar och kardemumma och knåda till en deg.
Forma degen till rullar och skär centimetersetora skivor och grädda i ungnen på 175 grader i ungefär 10 minuter berorende på tjocklek.
Liknande recept
Mandelkaka med toscatäcke
10
Mandelkakor med smak av kaffe
5
30-40
1
Mandelkakor med kardemumma (glutenfria)
1 h 30 min
50
Vegansk chili no carne
5
3
4
Hannas hallonglas - Fettsnål & vegansk
5
5 h
2
4
Dubbla mandelkakor
4.7
1 h
20-25
2
Mandelkakor med kolatäcke.
2
Onkel Sams mandelkakor
50
Mandelkaka med hallon
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!