Vegetarisk gnocci

Serverar: 3 portioner

Tid: 15 minuter

Snabbt och gott.

Ingredienser

  • 500 g färsk potatisgnocci
  • 1 liten zuccini
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 2 msk ädelost (helst s:t Agur)
  • Torkad basilika
  • Salt
  • Peppar
  • Tomater
  • Instruktioner

    1. Skiva zuccinin och fräs med olivolja i en stekpanna. Efter ca 5 min tillsätt grädden. Tillsätt kryddor och salt. Låt koka ihop några minuter.
    2. Koka gnoccin efter beskrivning på förpackningen. Vid servering tillsätt osten genst på den heta gnoccin.Servera med såsen och tomatskivor.Ev.lite mer basilika.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Malea 18 juni 2013

    Det var gott. Här skall du få ett gott recept som jag fick av en kille på bantningspiller.org Ett av det godaste jag ätit. 1 nät musslor 1 finhackad lök 5 klyftor pressad vitlök 1½ rågad matsked tomatpuré 1 kryddmått med chili 1 matsked saltkrydda vegeta Lite vitpeppar 1 bunt persilija ½ liter vitvin Lägg alla ingredienser i en stor kastrull, allt utom musslorna och vinet. Blanda allt med en träslev. Tillsätt musslorna, blanda rejält. På med kastrullocket på högsta värme i 3 min, tillsätt vinet, låt stå ytterligare i 3 min. Häll upp skyn i glasskålar. Lägg i musslorna i en glasskål, servera med en baguette. Ät musslorna och slurpa i dig skyn. Varsågod!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben